marți, 18 februarie 2014

Utile : Tabloul notarilor publici pentru anul 2014

"Tabloul notarilor publici pe anul 2014 la data de 29 ianuarie 2014 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 102 bis, din data de 11 februarie 2014, cand a intrat in vigoare.
Astfel, acest tablou cuprinde:
  • lista notatilor publici, in ordine alfabetica; aceasta cuprinde un numar de 2421 de notari, fiind destinat exclusiv persoanelor juridice;
  • lista notarilor in functie de forma de forma de organizare; pe aceasta se gasesc 1927 de numere, fiind destinata exclusiv persoanelor fizice.
Listele notarilor asa cum au fost publicate astazi pot fi achizitionate de la Monitorul Oficial, deoarece au fost publicate intr-o sectiune suplimentara a unui Monitor, respectiv 102 bis.
Toti notarii publici din Romania fac parte din Uniunea Nationala a Notarilor Publici din Romania (UNPR), care cuprinde 15 Camere ale Notarilor Publici, organizate dupa circumscriptia Curtilor de Apel, elementul structural de baza fiind biroul notarului public, conform acestei uniuni.
In plus, notarul public isi exercita functia intr-un birou notarial, iar formele de exercitare a acestei functii sunt biroul individual si societate profesionala.
De asemenea, de la inceputul acestui an, registrele nationale notariale pot fi consultate online, printr-un portal lansat de UNNPR.
Astfel, notarii publici au acces online la registrele notariale electronice administrate de catre Uniune prin Centrul National de Administrare a Registrelor Nationale Notariale(CNARNN-INFONOT), conform unui comunicat de presa al UNNPR, emis la sfarsitul lunii noiembrie 2013. "

Puteti verifica notarii care se afla in activitate pe site-ul www.uniuneanotarilor.ro, la sectiunea "cautare notar" sau accesand acest link http://www.uniuneanotarilor.ro/?p=2.2.3&lang=ro

sursa articolului : www.avocatnet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu